PAYABLES

Behaalt u al winst door informatie met uw leveranciers te delen?


Onzekerheid uit de keten halen. Dat klinkt best wollig. Toch beseft de scherpe CFO 2.0 dat er slechts weinig zaken zo concreet én belangrijk zijn als deze activiteit. Want hoe stabieler en meer gestroomlijnd de keten, hoe meer waarde alle partijen eruit kunnen halen om nóg verder te verbeteren. En dat geldt in het bijzonder voor leveranciers.

Dankzij het digitale tijdperk

Zo is het delen van informatie via het platform van Flinqer, dat u eveneens snel en laagdrempelig op kunt stellen voor uw leveranciers, kinderlijk eenvoudig. En dat gegeven is niet alleen interessant voor de betrokken leverancier. Ook voor uw organisatie ontstaat er tijd en ruimte wanneer leveranciers zélf de voor hen relevante realtime informatie, zoals de status van een factuur, óf deze überhaupt wel is binnengekomen of zelfs al verwerkt, kunnen raadplegen. En dat delen gebeurt uiteraard wel op een manier die u zelf volledig, van begin tot eind, beheerst en controleert. We horen het u denken: maar wat deel ik dan precies? Een terechte vraag die we graag samen met u onder het genot van een kop koffie beantwoorden omdat we, vanuit onze dagelijkse praktijk, als oren en ogen van de leverancier functioneren.

Wollig of werkelijkheid?

Een almaar groeiende vertrouwensband en de mogelijkheid om gemakkelijk informatie met elkaar te delen draagt direct bij aan een sterke supply chain. U zult begrijpen waarom: hoe meer een leverancier zich, door het slimme informatieve platform wat u hem biedt, kan richten op zijn core business, hoe beter de samenwerking in de keten verloopt. En voor uw onderneming betekent het minder inkomend telefoonverkeer en dito mailberichten wat uw mensen ruimte geeft om zich te richten op zaken die bijdragen aan groei, winstgevendheid en het uitbouwen van interessante relaties. Lang verhaal kort: doordat u op gecontroleerde wijze informatie met uw leveranciers deelt neemt ook uw efficiëntie toe. En daar is met recht geen greintje wolligheid aan te bekennen.


Download Factsheet